Middagen blev: Fyllda biffar med färsk pasta.
Biffar:
1 dl ströbröd
2 dl vatten
Rosmarin, Timjan, grillkrydda, svart- och vitpeppar, salt och pizzakrydda
Låt stå och svälla i ca 10 minuter
He ned 2 st finhackad lök
köttfärs ca 900 gr
2 ägg
Blanda ihop till en smet
Smaka av och tillsätt ev mer kryddor.
Låt stå i ca 1 timme.
(är inte nödvändigt)
Fyllning:
Philadelphia vitlök och örter.
Ta en klick med färs smet och forma till en boll tryck ut en grop i biffen och placera ca 1 tsk med philiadelphia i och inneslut den i biffen. Se till att platta ut biffen bra på båda sidorna.
Lägg en klick med margarin i en stekpanna och stek biffen tills den e klar på båda sidorna. ( om den spricker det gör inget blir lika gott endå)
Koka på pastan enligt anvisningarna.
Uppläggning:
Lägg upp ett par biffar, sallad och pasta på tallriken och strö över lite grovmalen svartpeppar på pastan och servera. Smaklig måltid.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar